Objectbeveiliging

Dastra VIP Security is gespecialiseerd in persoonsbeveiliging, met de nodige ervaring en kennis vanuit Defensie.

Objectbeveiliging

Beveiliging zowel intern als extern

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging zorgt ervoor dat uw bedrijf tijdens en buiten kantooruren wordt beveiligd tegen diefstal, fraude en vernieling.

Objectbeveiliging bestaat uit het uitvoeren van openingsrondes, controles op in- en uitgaande goederen, toegangscontrole, mobiele surveillance, receptiediensten, alarmopvolging.

Dastra VIP Security staat 24 uur per dag voor u klaar.

Objectbeveiliging bestaat onder andere uit:

Receptiediensten & Toegangscontrole

In veel bedrijven is het dagelijks een komen en gaan van mensen. Als bedrijf wilt u ongenode gasten buiten houden. Onze beveiligers combineren een vriendelijk ontvangst met een strikt toezicht op de beveiliging en controle op de bezoekersregistratie. 

Brand – en sluitrondes

Na kantoortijden controleert de objectbeveiliger het bedrijfspand en buitenterrein. Deze controleert of ramen en deuren zijn afgesloten, handelt preventief op (brand)gevaarlijke situaties, schakelt verlichting uit en activeert het (brand)alarm.

Alarmopvolging

Uw bedrijf beschikt over een alarmsysteem, maar zelfs het beste alarmsysteem is nutteloos zonder goede opvolging. Alarmopvolging is een vak apart en niet geheel zonder risico. Wij kunnen binnen afzienbare tijd aanwezig zijn op locatie en treden adequaat op. Hierdoor hebben u en uw medewerkers zorgeloze nachten. 

Controlerondes

Door controlerondes kunnen onveilige situaties snel worden gesignaleerd. De beveiliger loopt controlerondes binnen en/of buiten het bedrijfspand op regelmatige of juist onregelmatige tijdstippen.

Onze objectbeveiliging zal worden uitgevoerd met;

Uitvoering openingsrondes

Controles op in- en uitgaande goederen

Toegangscontroles

Mobiele surveillances

Receptiediensten

Alarmopvolging

Neem contact met ons op. Stel een vraag of vraag om een offerte aan.

Bel ons

+31 (0)6 279 008 04